Open menu
http://hosikelta.fi/uploads/pienet_fiiliskuvat/perhetilalla_kasvatettua.jpg

Perhetilalla kasvatettua

Simmentalin pihvikarjanlihan suoramyynti on alkanut tilallamme jo muutama vuosi sitten.  Lihan kysyntä on rohkaissut meitä aloittamaan oman tilamyymälän rakentamisen tilan pihapiirissä olevaan vanhaan navettaan. Olemme saaneet mukaaan toimintaan myös uusia yhteistyökumppaneita. Myös lihanleikkuu ja pakkaus hoidetaan paikallisin voimin, joten meidän liha on todellista lähiruokaa.

Pihvikarjanliha on edullinen luksustuote.  Eläin kasvaa tilalla 18-22 kuukautta, jonka jälkeen lihaa raakakypsytetään tilalla 6-8 viikkoa. Se mureuttaa lihan taatusti herkulliseksi.

 
LUE LISÄÄ

Ideat kokkaukseen, katso maukkaat reseptit.